torsdag 17 april 2014


Nu bär det snart iväg. Nu är det nästan bara packning som återstår. Jag avskyr att packa. Har svår att välja vad jag skall ha med och har alltid för mycket med mig.

Vi flyger till Windhoek, Namibias huvudstad, där vi hyr en Toyota 4WD och kör söderut. Först gör vi ett stopp i kanten av Kalahriöknen och sen fortsätter vi ner till Fish River Canyon. Fish River Canyon är världens näst största Canyon efter Grand Canyon i USA.
Sedan vänder vi norrut till Swakopmund via Namiböknen. En öken med fantastiska sanddyner. Efter några dagar i Swakopmund fortsätter vi ytterligare norrut utefter Skelettkusten till Darmaland (Grootberg). Vidare norrut till Etosha National Park, där vi under 6 dagar kör runt och spanar efter vilda djur. Ska bli spännande!
På väg söderut gör vi ett stopp i Waterberg Plateau National Park innan vi är tillbaka i Windhoek för 4 dagars sightseeing och shopping. Den röda linjen på kartan visar hur vi ska köra, ca 400 mil och vi är borta i 30 dagar.

Vi kommer att skriva resedagbok  och ladda ner foton när det är möjligt. Det finns Wi-Fi på de flesta ställen, men inte alla. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar